maanantai 1. marraskuuta 2010

Tonni täynnä


Tonni tuli täyteen lokakuun lopussa
Yksi melontakauden tavoitteeni oli meloa tuhat kilometriä. Tavoite tuli täyteen Valkjärvellä sunnuntaina 31.10. Meloin järven ympäri ja sen jälkeen tuulen ja matalan aallon suhteen eri suuntiin. Kokeilin talveksi vuokraamaani hallikajakkia ja sen evän säätöä. GPS-loggeri kirjasi melontamatkaksi  11 kilometriä.

Kilometrisaldo on tänään 1008 kilometriä. Aloitin ulkomelonnat merellä Seurasaarenselällä 23.4. Ennen talven tuloa ehtii vielä kertyä joitakin kymmeniä kilometrejä.
Melontakauden kilometrejä on eniten kertynyt merellä, yhteensä 566 kilometriä.
Valkjärvellä olen melonut 41 kertaa, yhteensä 319 kilometriä. Järvi on tullut kierrettyä yhteensä siis noin 48 kertaa.
Muilla järvillä on vettä tullut lapettua yhteensä 123 kilometriä Pielisellä, Uukuniemellä, Vihtijärvellä, Kihniön Kankarinjärvellä ja Hiidenvedellä. Palaan blogissani näihin retkiin pimeinä ja kylminä talvipäivinä.
Omassa Reval-kajakissa on tullut istuttua 919 kilometriä. Kevyttä ja nopeaa Lettmannia meloin 78 kilometriä ja viime viikolla vuokraamaani Sun Costalia eiliset 11 kilometriä.
Tarkkaa kaikkien melontojen keskinopeutta en ole kirjannut. Iltalenkeillä keskinopeus on ollut 7-8 km/h ja retkillä 6-6,5 km/h. Reilun tuhannen kilometrin melontaan on siis tärvääntynyt suunnilleen yhden työkuukauden työpanos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti