torstai 7. huhtikuuta 2016

Maininki-kirjoja voi vielä tilata

Olen saanut edelleen kyselyjä Maininki-kirjastani (Tammi 2014). Kirja on ollut jo vuosia loppu kirjakaupoista, mutta se on edelleen lainattavissa useimmista kirjastoista. 
Kun kirjan painos alkoi keväällä 2016 olla lopuillaan, ostin kirjoja muutaman laatikollisen omaan varastooni. Kirjoja on vielä jäljellä joitakin kymmeniä. 

Kirjan voi tilata minulta suoraan hintaan 20 euroa/kpl + postikulut.
Kahden ja sitä useamman kappaleen tilaukset toimitan postipakettina.

Tilaa kirja itselle omaan melontakirjastoosi tai lahjaksi. 

Tilaukset sähköpostilla: pekka.j.lassila [at] gmail.comParin tunnin tauolla ja kirjoituspuuhissa Piehingin kalastajakylässä Antti Oravan hoivissa. Kuva Suomen rannikon melonnastani keväällä 2013. (kuvat Antti Orava)

Maininki on retkikertomus 1300 kilometriä pitkästä Suomen rannikon melonnasta keväällä 2013. Retki polveilee aallokkoisilta seliltä mielenkiintoisiin historian tarinoihin, rannikon luontoon ja elinkeinoihin.
Kirja pitää sisällään paljon käytännön tietoa melonnasta, varusteista, reitistä ja leiripaikoista.
Prosessoin matkan aikana pitkäaikaisen työn yllättävän päättymisen tuskaa. Mistä löydän uskon tulevaisuuteen ja miten vältän katkeroitumisen. Sidottu, 278 sivua, Tammi

Jk. Suomen rannikon melonnan ja siitä kirjoittamisen jälkeen työelämässä avautui uusia näköaloja, ja päädyin eri vaiheiden jälkeen kahden paikallislehden päätoimittajaksi Kainuuseen. Jäätyäni eläkkeelle keväällä 2023 olen pohtinut, ettei kuukauden mittainen yksinmelonta ja siitä kirjoittaminen ollut suinkaan turhaa.


”Kirjasi auttoi tavattomasti analysoimaan oman elämäni tapahtumia.”
lukija Varsinais-Suomesta
”Maininki selätti katkeruuden”.
Sanomalehti Keskipohjanmaa
“Kirja tempaisi mukaansa. Muistin vasta lopussa, että olin oikolukemassa teksiä” Kustannustoimittaja, Tammi


Melontabloggaajan arkipäivää tai -iltaa. Jutun lähetys ei onnistunut heikon kentän vuoksi Antin järjestämän mökin sisältä, vaan ulkona oli etsittävä paikka, missä operaattorin kenttä on riittävän vahva. Kuivapuku ja sen hyvin muotoiltu huppu suojaavat mainiosti ärhäkkäiltä ja verenhimoisilta itikkaparvilta.

1 kommentti:

 1. Terve

  Kiinnostuin kovasti retkestäsi ja haluaisin tilata kirjasi osoitteeseen:
  Ville Ikonen
  Linnunpääntie 38
  20880 Turku

  spostini on villeikonen@hotmail.com

  Kiitos ja kuulemiin, terveisin Ville Ikonen

  VastaaPoista