lauantai 23. huhtikuuta 2016

Hyvä kajakki alle tonnilla

Tauko Gullkronan selällä. Etualalla Bigfoot kakkonen ja takana Reval, josta olen päättnyt luopua kaikkien yhteisten kokemusten jälkeen. Talliin päätyi toinen mainio meriretkikajakki Beaufort, jonka olen fiksannut kuntoon kuljetusvaurioiden jäljiltä. Revalin tilalle kaipaisin muovista joka paikan kajakkia. 

Tästä edullisesti monikäyttöinen, nopea ja tilava meriretkikajakki kesäksi ja vaikka koko loppuiäksi. Ominaisuudet ei lopu ihan heti kesken. Tällaisella on melottu Ruotsin ja Suomen rannikot, ylitetty Suomenlahti ja mitä kaikkea. Ja meloinpa viime kesän Pirkanmaan kierroksella menestyksellisesti alle metrin levyisiä ojiakin...
Sopii keski- ja isokokoiselle melojalle. Olen melonut tällä satoja lyhyitä iltalenkkejä ja pisimmillään sadan kilometrin päivämatkoja. Aina toimii.1 kommentti:

  1. Kajakki lähti tänään uuden omistajan mukaan uusille retkille. Seitsemän melontakauden ja tuhansien melottujen kilometrien jälkeen muistelen haikeana, että Reval ei jättänyt koskaan pulaan. Sellaista keliä ei vastaan tullut, että kajakista olisi ominaisuudet loppuneet kesken. Kerran kaaduin sillä Nauvon vesillä, ja sekin oli omaa kokemattomuutta.
    Että ei kannata enää kysellä minulta hyvän ja edullisen merikajakin perään...

    VastaaPoista